Retalls de Festa. Número 1. Sant Bartomeu 2014

Quan, anys enrere, primer el nunci de paraula, i després el saig, pregonaven que les festes de sant Bartomeu eren a tocar, no feien res més que escampar als quatre vents que els dies 23 i 24 d’agost tindrien lloc dites festes, amb els actes acostumats. Idò, açò vol ser la revista Retalls de Festa: pregonera de les festes de sant Bartomeu 2014.

Ens agrada la festa, per la seva tradició, per la seva disbauxa i perquè alhora és una font de cohesió i sentiment, que tot plegat dóna sentit al naixement de Retalls de Festa, on hem volgut retratar i donar cabuda a tot aquest ample espectre de què poden significar, pel conjunt dels veïns de Ferreries, les festes de sant Bartomeu.

Retalls de Festa surt per pregonar, i alhora ser un motiu mes de festa. Vol ser una revista entretinguda, amb contingut i al mateix temps amarada de festa. Aquí hi trobareu, entre altres coses, una semblança de la junta de caixers i fabioler, un treball d’investigació sobre la bandera de sant Bartomeu, articles d’opinió, reportatges sobre els veterans de fer botar cavalls, es Magatzem, un dels comerços més antics i la seva relació amb la festa, i, com no, tot un reguitzell de fotos d’antany i de l’any passat, donant, tot plegat, contingut a aquesta revista, Retalls de Festa, que té voluntat de permanència per tornar a guaitar en anys venidors.

Amb Retalls de Festa tindreu l’oportunitat de gaudir de les festes, una volta passades, amb el DVD dels millors moments de Sant Bartomeu 2014, tot presentant el cupó a les llibreries on hagueu comprat la revista. Sols ens resta, des d’aquestes pàgines, desitjar a tothom unes bones festes i que, una volta passades, els records encara ens emocionin i ens animin a seguir endavant.

Bon sant Bartomeu 2014.

Retalls de Festa -Sant Bartomeu 2014

Feu clic damunt la portada per llegir la revista Retalls de Festa núm. 1 ONLINE

Retalls de festa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s