La primavera ha arribat

La primavera és l’estació dels tòpics, sí d’aquelles veritats perennes que la gent parla quan no sap que dir-se. Entre i entre però comencem a sentir parlar de les nostres festes d’aquest 2015. Les festes de l’any passat ja són història, açò sí recordarem la mateixa anècdota les vegades que faci falta, però sobretot a partir d’ara parlarem de les venidores festes.

Robert Pulido Caixer sobreposat de les Festes de Sant Bartomeu 2015. Club Hípic Sa Creueta

Robert Pulido Caixer sobreposat de les Festes de Sant Bartomeu 2015. Club Hípic Sa Creueta

Per la premsa i les xarxes socials veurem les escapades escolars per anar a veure el bé de Sant Joan i el caixer pagès ens explicarà la dificultat d’escollir el be. També els polítics ens faran set cèntims del nou plà de protecció que s’ha encarregat per aquestes festes de Sant Joan.

Al ser un any electoral sabrem quins són el caixers batles de cada municipi i quina serà la junta d’alguns pobles de Menorca. Per exemple a Es Migjorn Gran fins a final de juny no sabrem com estarà formada la junta de Caixers. Pot ser tornem a veure en Tobal de sa Creueta un altre cop a la qualcada

El mercadalencs començaran a planificar el dinar d’es Porc i decidiran si tornen un altre cop al seu orígen de Cala Viola.

Tenim uns mesos molt emocionants i noltros des de Retalls de Festa ho vivim amb plenitud perquè ens agraden les festes i sobretot pregonar-les.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s